Gå til forsiden.
Go to english version26. august 2009: Opdatering.

Der er tilføjet et nye kursustilbud.16. marts 2009: Opdatering.

Der er tilføjet et nye kursustilbud.7. september 2007: Opdatering.

Der er tilføjet et nyt billedgalleri Galleri 7 med 18 billeder fra i år.

Galleri 7
Galleri 74. september 2007: Tegnekursus for børn og unge i efterårsferien.

Der er tegnekursus for unge i efterårsferien. Se beskrivelse HER.30. maj 2007: Sommerkursus.

Der er tilføjet en beskrivelse af sommerkusus - en 4-dages tegneworkshop.16. april 2007: Engelsk version og opdatering.

Der er tilføjet en engelsk version således, at man altid kan klikke frem og tilbage imellem dansk og engelsk på alle siderne. Nogle af siderne mangler stadig at blive oversat, men det vil de blive hen ad vejen. Der er lavet lidt småændringer hist og her9. januar 2007: Opdatering.

Kursusbeskrivelserne er opdateret med nye tider, og der er kommet billeder på beskrivelserne. Der er små ændringer i kursusopbygningen.5. december 2006: Opdatering.

Der er tilføjet 6 nye billeder i billedgalleri 4.19. juni 2006: Opdatering.

Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse: Præsentation af bogforside og omslag til Annie Bejarts nye bog: Troen Er Dit Sejl.21. januar 2006: Opdatering.

Kursusbeskrivelserne er opdateret, da der er lidt ændinger i konceptet. Der er til føjet en ny side med kursustider - foreløbig for første halvdel af 2006. Linket (Tidspunkter) til denne findes på siden Kurser.4. januar 2006: Større Opdatering.

Da vi har åbnet vort galleri på adressen i Låsby, er der lavet et direkte link til galleriets website fra menuen. Galleriet er vores aktivitetscenter, hvor vi vil holde kurser, workshops, foredrag etc.

Derfor er der også tilføjet et nyt punkt i menuen: Kurser, hvor der foreløbig er beskrivelser af tegne- og malekurser i det første halvår af 2006.

Sitet har fået lidt redesign med nye knapper osv.
11. november 2005: Opdatering.

Siden til bestilling af postkort og plakater er opdateret. Der er til føjet bestilling af 10 nye postkort i A5-størrelse.
I denne forbindelse er bestillingsformularen udvidet og der er kommet små billed-thumb nails ind, som man kan klikke på, for at se det enkelte billede i en større version.23. september 2005: Opdatering.

Der er tilføjet en linkside "Links" til sitet. Forsidebilledet er ændret, så tryk evt. på Opdater-knappen, for at få den rigtige version.

Der er placeret en søgeboks "Site Search" på forsiden.
20. juli 2005: Opdatering.

Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse: Præsentation af pladecover til Pink Elephant BUMP/RING BARE PÅ. Min første professionelle illustratoropgave.

Personaliasiden er opdateret.
6. juni 2005: Opdatering.

Personaliasiden er opdateret.6. april 2005: Opdatering.

Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse: Illustrationer til Sådan tyder du dine drømme - for Ugebladet Søndag.10. februar 2005: Opdatering.

Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse: Præsentation af forside til Claus Houlbergs bog: Horoskopets Mønstre.3. september 2004: Opdatering.

Der er designet nye knapper og en ny margen samt lidt småfejl ændret.22. august 2004: Opdatering.

Der er tilføjet en ny bestillingsside indeholdende bestillinger af illustratoropgaver, sider til beskrivelse af disse opgaver samt en bestillingsformular hertil.2. august 2004: Opdatering.

Der er tilføjet billeder af både ældre og nyere malerier i Galleri 1, 2 og 4.21. juni 2004: Opdatering.

Der er foretaget lidt smårettelser.13. maj 2004: Opdatering.

Der er foretaget lidt smårettelser.1. marts 2004: Opdatering.

Alle sider har fået link til bestillingssiden. Forside ændret lidt. Kontaktsiden har fået et mindre redesign. Normalpriser på plakater og postkort - tilbudsperiode afsluttet.14. januar 2004: Opdatering.

Der er foretaget lidt opdatering på bestilligssiden bl. a. med hensyn til engrossalg.13. januar 2004: Opdatering.

Der er tilføjet to nye projektbeskrivelser:
  • 1. Præsentation af en samling madopskrifter af Annie Bejart: Den Lille Kvikke.
  • 2. Præsentation af forside til Fish otoliths from the Paleocene of Denmark.27. og 31. oktober 2003: Nye postkort og plakater.

Der er blevet trykt helt nye postkort med de 12 stjernetegn i formatet A5, og der er tillige trykt plakater af dem i formatet A3. Gå til bestillingssiden og se introduktionspriserne. Personaliasiden opdateret. Reklame sat på forsiden.30. september 2003: Opdatering.

Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse: Præsentation af den nyudkomne bog af Annie Bejart: Spøgelser Og Andre Usynlige Væsner.13. september 2003: Opdatering.

Der er tilføjet to nye projektbeskrivelser: Beskrivelse af arbejdsgangen for stjernetegnet Skorpionen og Præsentation af bogforside til bogen Discipelskabets Astrologi af Holger Stavnsbjerg.11. september 2003: Opdatering.

Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse: Beskrivelse af arbejdsgangen for forside til bogen Dødens Lys af Annie Bejart. Et par rettelser foretaget i Personalia.8. september 2003: Opdatering.

Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse: The Selandian (Paleocene) mollusc fauna from Copenhagen, Denmark: the Paul Harder 1920 collection af K.Ingemann Schnetler. Der er foretaget rettelse på forsiden.5. september 2003: Opdatering.

Der er foretaget rettelser, der gør, at knapperne i sidepanelet lyser op, når man bevæger musen henover dem.22. 23. juli 2003: Opdatering.

Der er foretaget rettelser i teksten på forsiden. Akvarel tilføjet i Galleri 6.11. juli 2003: Opdatering.

Der er tilføjet et nyt billedgalleri: Galleri 6 med blandede akvareller.29. maj 2003: Opdatering.

En ny projektbeskrivelse tilføjet: maleriet Nyt Liv.21. maj 2003: Opdatering.

Forsiden har fået velkomst-tekst, der beskriver sitet, og en link-pil dertil. Der er foretaget et par rettelser og tilføjelser på Personalia-siden.19. maj 2003: Opdatering.

Gallerierne er blevet forsynet med markering af de billeder, der er i privateje.3. - 5. maj 2003: Opdatering.

Der er tilføjet en mailformular via kontaktsiden, samt en bestillingsside til bestilling af postkort .29. april 2003: Opdatering.

Der er tilføjet 4 projektbeskrivelser/præsentationer.17. april 2003: Pile.

Der er sat pile på i gallerierne, så man kan bladre frem og tilbage imellem dem.16. april 2003: Opdatering og tilføjelse af projekt.

I Galleri 5 er der tilføjet beskrivelse af udstillingen. Der er tilføjet en ny projektbeskrivelse. Det er af fremstillingen af maleriet Den Indre Energi Blotlægges. Der vises billeder fra hele maleprocessen.9. april 2003: Opdatering.

Galleridelen opdateret. I Galleri 5 er der tilføjet 22 billeder af akvareller. Disse stammer fra en udstilling fra i 1992. Beskrivelse følger senere.30. marts 2003: Opdatering og tilføjelse af projekt.

Galleridelen opdateret. I Galleri 2 er der tilføjet et billede. Der er nu tilføjet den første projektbeskrivelse. Det er af fremstillingen af Løvens Tegn.28. 29. marts 2003: Opdatering.

Galleridelen opdateret. I Galleri 3 og 4 er der tilføjet billeder.24. 25. og 26. marts 2003: Opdatering.

Galleridelen opdateret. I Galleri 2 og Galleri 3 er der tilføjet billeder.23. marts 2003: Udgivelse af website.

Det er med stor glæde, at jeg starter dette website op for at vise mine kunstværker og fortælle min historie samt for at tilbyde min hjælp ved løsning af illustratoropgaver af den ene eller anden art. Udover dette er der mulighed for at træffe aftale om køb og bestilling af malerier, tegninger, logoer mm. ved at benytte min kontaktside.

Galleridelen kommer til at indeholde billeder af en stor del af mine malerier - inklusive mange solgte, og den vil løbende blive opdateret efterhånden som de indscannede billeder bliver færdiggjort. Projektdelen vil ligeledes blive løbende opdateret, og det er tanken, at denne skal vise nogle af mine projekter og hvor det er muligt også arbejdsprocessen. Det kan for eksempel omfatte skitser og flere fotos af maleprocessen fra et maleri.

Jeg håber, at mine billeder kan give glæde og inspiration, og jeg ser frem til at høre fra jer vedrørende opgaver, udstillinger og evt. undervisning mm.